Ingredients
- 150 gr de mantega
- 25 galetes torrades
- 250 gr de formatge fresc
- 250 gr de maduixots
- 1 llimona ( suc )
- 150 gr de gelatina de maduixa
- 250 gr de maduixes ( o nata ) per a decorar
Preparació
Pas 1º
Tritura les galetes amb la mantega, folra un motlle, desmoldable amb la barreja, procurant que la capa de galetes sigui fina i el més uniforme possible. Neteja les maduixes.
Pas 2º
Escalfa el suc de llimona i diluïx en ell la gelatina de maduixa. Deixa enfríar. Barreja el formatge amb el sucre i els 250 gr. de maduixots i la gelatina diluïda. Tritúralo tot. Barreja bé.
Pas 3º
Aboca la preparació sobre la base de galetes, anivella bé i deixa refredar en el frigorífic durant 4-6 hores. Decora amb maduixes partides a cambres. O bé amb nata muntada.
No hay comentarios:
Publicar un comentario