martes, 24 de marzo de 2009

PASTÍS FRESC DE MADUIXES



Ingredients

  • 150 gr de mantega
  • 25 galetes torrades
  • 250 gr de formatge fresc
  • 250 gr de maduixots
  • 1 llimona ( suc )
  • 150 gr de gelatina de maduixa
  • 250 gr de maduixes ( o nata ) per a decorar

Preparació

Pas 1º


Tritura les galetes amb la mantega, folra un motlle, desmoldable amb la barreja, procurant que la capa de galetes sigui fina i el més uniforme possible. Neteja les maduixes.

Pas 2º


Escalfa el suc de llimona i diluïx en ell la gelatina de maduixa. Deixa enfríar. Barreja el formatge amb el sucre i els 250 gr. de maduixots i la gelatina diluïda. Tritúralo tot. Barreja bé.

Pas 3º


Aboca la preparació sobre la base de galetes, anivella bé i deixa refredar en el frigorífic durant 4-6 hores. Decora amb maduixes partides a cambres. O bé amb nata muntada.

No hay comentarios: