martes, 24 de marzo de 2009

CEBES FARCIDES


Ingredients

* 4 cebes grans
* 50 gr.de salchichón
* 50 gr.de pernil de york
* 1 pit de pollastre
* 5 cullerades de pa ratllat
* 2 ous
* 5 cullerades de nata líquida
* 1 mica de Julivert i all
* 5 cullerades de formatge ratllat
* 4 cullerades de mantega

Preparació

Paso 1º

Cou les cebes pelades en una olla amb aigua salada. Talla la part dedalt i buida-les amb ajuda d'una cullereta o vaciador. Posa-les en una afata refractària i reserva les parts tallades.

Paso 2º

Pica el pit de pollastre, el salchichón i el pernil, pica també la part interior de les cebes.

Paso 3º

Barreja tot el farciment juntament amb els ous batuts, el formatge ratllat i la nata liquida. Condimenta amb l'All i Julivert.

Paso 4º

Emplena les cebes amb la preparació i espolvorea amb pa ratllat i lamantega a trossets. Introdueix-les en el forn a 170 ºC. durant 30 minuts.

No hay comentarios: