Ingredients
* 200 gr.de llagostins cuits
* 200 gr.de peix blanc al gust
* 1 ceba
* llet sencera
* 50 gr.de farina
* llevat
* 1 rovell d'ou
* 2 ous
* pa ratllat
* 1 pastillade Brou de Peix
* oli i julivert
Preparació
Paso 1º
Neteja el peix de pells i espines i trosseja juntament amb els
llagostins. Reserva. Sofrie la ceba bé picada i incorpora el peix i els
llagostins. Assaona amb el Avecrem Pescat, esmicolat.
Paso 2º
Bòrnia lleugerament la farina en un poc d'oli i incorpora el preparat
anterior i una mica de llevat. Afegix la llet fins a formar una pasta
compacta però lleugera.
Paso 3º
Retira del foc i afegix el rovell d'ou. Deixa enfríar i forma bunyols petits amb dos cucharillas.
Paso 4º
Pasalos per ou i pa rallado i fregeix en una paella amb oli calent. Serveix-los recien fets, tal qual o enfilats en unes broquetes.
No hay comentarios:
Publicar un comentario