Ingredients
- farina
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- 8 cuixes de pollastre
- 250 gr de prunes sense os
- 8 llenques de bacon
- 1 ceba
- 1 tomate
- 2 dents d'all
- 1 vas de vi blanc
- pebre negre
- 2 pastilles Caldo de Pollastre
- 1/2 lt de Caldo de Verdures
Pas 1º
Desossar les cuixes de pollastre. Condimentar-les amb pebre i las pastilles Caldo de Pollastre. Per altra banda, tallar a tires les prunes seques. Enrotllar la tira de bacon amb la pruna i farcir les cuixetes. Punxar amb un escuradents la cuixa per a tancar-la i cuinar-la. Quan estiguin farcides, enfarinar-les i fregir-les en una paella. Retirar-les i reservar-les calentes.
Pas 2º
Per a la salsa, fregir la ceba picada i els alls picats. Quan agafin color, afegir-hi els tomàquets, mig vas de vi blanc, una mica de pastille de Caldo de Pollastre i caldo de verdures. Deixar que la salsa es faci i afegir-hi les cuixes de pollastre. Cuinar durant 20 minuts. Passar la salsa pel colador xinès. Servir les cuixes acompanyades de la salsa i amb una guarnició d'arròs blanc.
No hay comentarios:
Publicar un comentario