lunes, 23 de marzo de 2009

CUIXETES DE POLLASTRE FARCIDES


Ingredients

  • farina
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • 8 cuixes de pollastre
  • 250 gr de prunes sense os
  • 8 llenques de bacon
  • 1 ceba
  • 1 tomate
  • 2 dents d'all
  • 1 vas de vi blanc
  • pebre negre
  • 2 pastilles Caldo de Pollastre
  • 1/2 lt de Caldo de Verdures
Preparació

Pas 1º


Desossar les cuixes de pollastre. Condimentar-les amb pebre i las pastilles Caldo de Pollastre. Per altra banda, tallar a tires les prunes seques. Enrotllar la tira de bacon amb la pruna i farcir les cuixetes. Punxar amb un escuradents la cuixa per a tancar-la i cuinar-la. Quan estiguin farcides, enfarinar-les i fregir-les en una paella. Retirar-les i reservar-les calentes.

Pas 2º


Per a la salsa, fregir la ceba picada i els alls picats. Quan agafin color, afegir-hi els tomàquets, mig vas de vi blanc, una mica de pastille de Caldo de Pollastre i caldo de verdures. Deixar que la salsa es faci i afegir-hi les cuixes de pollastre. Cuinar durant 20 minuts. Passar la salsa pel colador xinès. Servir les cuixes acompanyades de la salsa i amb una guarnició d'arròs blanc.

No hay comentarios: