jueves, 19 de marzo de 2009
BRAÇ DE GITANO DE NATA
Ingredients
* 3 ous
* 75 gr. de sucre
* 1 culleradeta de vainilla
* 75 gr. de farina
* FARCIT:
* 300 gr. de nata muntada amb sucre
Preparació
Pas 1º
Batre els ous amb el sucre i la vainilla, fins a doblegar el seu volum. Afegir la farina A través d'un tamís. Barrejar amb cura a fi que la preparació no es baixi. Abocar en una safata de forn folrada amb paper vegetal, greixat i espolvoreado amb farina.
Pas 2º
Hornearlo uns 12 minuts i bolcar-lo sobre un drap de cuina amb farina i sucre glasé. Enrotllar i deixar refredar. Una vegada fred emplenar amb nata ensucrada i retalles les puntes, per a la seva millor presentació. Finalment espolvorear amb sucre lustri o bé banyar amb xocolata de cobertura.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario