jueves, 19 de marzo de 2009

GALETES DE MANTEGA VIENESAS

Ingredients
  • 125 gr mantega
  • 50 gr. sucre glasé
  • 1 clara ou
  • 100 gr ametlles en pols
  • 125 gr farina
  • una mica vainilla en pols
  • guindas vermelles per a decorar

Preparació

Pas 1º



Retirar la mantega del frigorífic amb bastant antelació, perquè tingui
una consistència de pomada (reblandecida). Disposar-la en un bol i
barrejar-li el sucre glasé tamizado. Treballar amb una espàtula o
cullera de fusta i, quan estigui bé barrejats, afegir la clara d'ou,
sense batre. Barrejar amb suavitat, fins que quedi bé integrada. Afegir
la farina barrejada amb les ametlles en pols i la mica de vainilla, tot
això tamizado. Treballar el compost fins a aconseguir una massa
homogènia i llisa. És important que no quedin grumos, sinó les galetes
seran difícils de realitzar.

Pas 2º


Una vegada preparada la massa i amb l'ajuda d'una màniga pastissera amb
filtre arrissat, Posar en el centre de cada galeta mitja guind i
pressionar-la un poc perquè quedi adherida, posar sobre la placa de
forn untadas amb oli. Coure en el forn a 180º. Estaran cuites quan
comencin a prendre un lleuger color daurat per les vores (uns 10 min.)

No hay comentarios: