jueves, 19 de marzo de 2009

TARRINA DE MOUSSE D'AMETLLES













Ingredients


* 1 planxa de bescuit
* 200 gr. de sucre glasé
* 200 gr. d'ametlla mòlta
* 150 gr. de mantega
* 200 gr. de nata muntada
* 1 got de licor
* 4 peces de fruita variada (préssec, kiwi,cireres)
* coulis: gerdons, sucre i llimona

Preparació

Pas 1º

La vespra preparar una planxa de bescuit. Folrar un motlle de cake amb laminas de bescuit. Preparar la mousse barrejant l'ametlla amb el sucre, la mantega tova, el got de licor i, finalment, la nata muntada. Posar una capa de mousse freda de nevera perquè tingui més consistència i col·locar damunt les fruites totes senceres alternades.

Pas 2º

Cobrir les primeres fruites amb la mousse; més fruites, més mousse, fins a tapar el motlle. Tornar a tapar amb el bescuit i guardar en la nevera durant 12 hores. Desmoldar, tallar amb un ganivet molt afilat i servir acompanyat de la crema de gerdó, que es fa passant les fruites per la trituradora amb el sucre i el suc, colant-les pel xinès.

No hay comentarios: