jueves, 19 de marzo de 2009

TERRINA DE SALMÓ




Ingredients


* 1/2 kg. de salmó cru
* 1 pot d'espàrrecs verds
* 1 sobre de gelatina neutra
* 3 cullerades de mayonesa
* 1 ceba
* 1 llimona
* 1/4 l. de Brou de Peix
* pastilla de Fines Herbes
* pastilla de Brou de Peix
* pebre mòlt
* Per a adornar:
* 1 rodanxa de salmó fumat
* 2 cullerades de caviar negre

Preparació

Paso 1º


Assaonar el salmó amb la pastilla de Brou de Peix, regar-lo amb el suc de mitja llimona i coure'l en ¼ de litre de Brou de Peix.

Paso 2º


Dissoldre la gelatina en 1,5 dl. del brou de la cocció anterior. Esmicolar el salmó i barrejar-lo amb la mayonesa, la ceba pochada i assaonar amb la pastilla Fines Herbes. Agregar la gelatina i barrejar homogèniament.

Paso 3º


Disposar un terç de la preparació anterior en el fons de la terrina prèviament folrada amb paper fix. Col·locar damunt una fila d'espàrrecs. Cobrir amb altre terç de salmó, posar altra capa d'espàrrecs i, finalment, cobrir amb el salmó restant.

Paso 4º


En el moment de servir, tallar enciam en juliana fina, cobrir amb ella el fons d'una font. Desmoldar damunt la terrina de salmó i adornar amb la rodanxa de salmó fumat i el caviar.

No hay comentarios: