jueves, 19 de marzo de 2009

TÒFONES AMB PRALINÉ

Ingredients


* 200 gr xocolata fondant
* 170 gr mantega
* 80 gr. praliné d'ametlles
* 80 gr. praliné d'avellanes
* 40 gr mel
* Per a arrebossar:
* 100 gr xocolata fondant
* 80 gr cacao en pols

Preparació

Paso 1º

En un bol introduir la mantega reblandecida, el praliné d'ametlles i el
d'avellanes i la mel i barrejar curosament amb un batidor de varetes.

Paso 2º

Fondre la xocolata fondant al bany maria, deixar-lo entebeir i incorporar-lo a la barreja anterior. Batre bé.

Paso 3º

Omplir amb aquesta crema una màniga pastissera amb filtre llis i formar petites boles sobre una placa folrada amb paper de forn. Introduir-la en el frigorífic durant uns 30 minuts.

Paso 4º

Per a arrebossar: fondre la xocolata al bany Maria, deixar entebeir i banyar les tòfones en ell. Una vegada fredes, fer-les rodar sobre el cacao i disposar en una safata. Reservar en la nevera fins a servir-les.

No hay comentarios: