jueves, 12 de marzo de 2009

TRENA DE COSTELLES DE XAI A LA MOSTASSA

Ingredients

  • 2 fileres de 8 costelles de xai
  • 2 cullerades de mostassa de Dijon
  • 2 culleradetes de farigola picada
  • 2 culleradetes de romaní picat
  • 2 cullerades d'oli d' oliva
  • 60 gr de mantega
  • un pessic de condiment d' Avecrem All i Julivert
  • 1 vas de Caldo de Carn
  • 2 pastilles d' Avecrem
  • pebre

Preparació

Pas 1º


Fer una incisió molt recta a uns 10 centímetres de les puntes per la part exterior de cada filera de costelles i apartar la carn deixant al descobert els
ossos. Separar-los, netejar la carn i, si es desitja, tallar les puntes
de les costelles per a donar-los més inclinació.

Pas 2º


Unir les dues fileres i lligar-les amb fil de cuina. Fregar la carn amb la mostassa, condimentar-la amb Avecrem i escampar-hi per sobre el romaní i la farigola, posant-ne unes branquetes dins els forats que queden entre les costelles. Ruixar la carn amb la meitat de la mantega fosa barrejada amb l'oli i el condiment Avecrem All i Julivert.

Pas 3º


Introduir al forn, pre-escalfat a 180º, i deixar coure uns 30 minuts aproximadament. Retirar la carn del forn, traspassar-la a una altra safata i afegir a la safata de cocció la mantega sobrant i el
Caldo de Carn calent. Remenar per a dissoldre els sucs de la cocció i quan la sala s'hagi espessit, ruixar la carn. Servir ben calent.

No hay comentarios: