Ingredients
- 2 fileres de 8 costelles de xai
- 2 cullerades de mostassa de Dijon
- 2 culleradetes de farigola picada
- 2 culleradetes de romaní picat
- 2 cullerades d'oli d' oliva
- 60 gr de mantega
- un pessic de condiment d' Avecrem All i Julivert
- 1 vas de Caldo de Carn
- 2 pastilles d' Avecrem
- pebre
Preparació
Pas 1º
Fer una incisió molt recta a uns 10 centímetres de les puntes per la part exterior de cada filera de costelles i apartar la carn deixant al descobert els
ossos. Separar-los, netejar la carn i, si es desitja, tallar les puntes
de les costelles per a donar-los més inclinació.
Pas 2º
Unir les dues fileres i lligar-les amb fil de cuina. Fregar la carn amb la mostassa, condimentar-la amb Avecrem i escampar-hi per sobre el romaní i la farigola, posant-ne unes branquetes dins els forats que queden entre les costelles. Ruixar la carn amb la meitat de la mantega fosa barrejada amb l'oli i el condiment Avecrem All i Julivert.
Pas 3º
Introduir al forn, pre-escalfat a 180º, i deixar coure uns 30 minuts aproximadament. Retirar la carn del forn, traspassar-la a una altra safata i afegir a la safata de cocció la mantega sobrant i el
Caldo de Carn calent. Remenar per a dissoldre els sucs de la cocció i quan la sala s'hagi espessit, ruixar la carn. Servir ben calent.
No hay comentarios:
Publicar un comentario