Ingredients
- 175 gr suc de llimona (1 kg de llimones)
- 7 fulles gelatina (uns 15 gr)
- 250 gr de sucre
- 1/2 vas d'aigua
- 1/2 litre nata per a muntar
- 1 cullerada oli de girasol
Pas 1º
En un pot petit, posar 75 gr de sucre amb l'aigua i deixar bullir a foc lent
durant 8-10 minuts fins obtenir un almívar suau. Exprémer les llimones
(es necessiten uns 175 ml. de suc). Deixar 5 minuts en remull en aigua
freda les fulles de gelatina. En un pot, abocar el suc i l'almivar i arrencar el bull.
Pas 2º
Quan estigui a fora del foc, afegir-hi les fulles de gelatina escorregudes i remenar un parell de minuts fins que es desfacin. En un bol net, muntar la nata ben ferma amb el sucre sobrant amb l'ajuda d'unes varilles elèctriques.
Pas 3º
Passar la barreja de suc i almívar per un colador i, un cop freda, barrejar-la amb la nata muntada, remenant de dalt a baix fins obtenir una crema homogènia.
No hay comentarios:
Publicar un comentario