jueves, 12 de marzo de 2009

MOUSSE DE LLIMONA

Ingredients

  • 175 gr suc de llimona (1 kg de llimones)
  • 7 fulles gelatina (uns 15 gr)
  • 250 gr de sucre
  • 1/2 vas d'aigua
  • 1/2 litre nata per a muntar
  • 1 cullerada oli de girasol
Preparació

Pas 1º


En un pot petit, posar 75 gr de sucre amb l'aigua i deixar bullir a foc lent
durant 8-10 minuts fins obtenir un almívar suau. Exprémer les llimones
(es necessiten uns 175 ml. de suc). Deixar 5 minuts en remull en aigua
freda les fulles de gelatina. En un pot, abocar el suc i l'almivar i arrencar el bull.

Pas 2º


Quan estigui a fora del foc, afegir-hi les fulles de gelatina escorregudes i remenar un parell de minuts fins que es desfacin. En un bol net, muntar la nata ben ferma amb el sucre sobrant amb l'ajuda d'unes varilles elèctriques.

Pas 3º


Passar la barreja de suc i almívar per un colador i, un cop freda, barrejar-la amb la nata muntada, remenant de dalt a baix fins obtenir una crema homogènia.

Pas 4º


Untar un motllo amb l'oli i omplir-lo amb la barreja. Congelar 30 minuts i llavors deixar a la nevera 3 o 4 hores. Treure del motllo, ratllat una mica de pell de llimona i servir.

No hay comentarios: