lunes, 9 de marzo de 2009

SALSA VERDA


ingredients

Un poc de ceba
Vi blanc
Oli
Sal
Farina
Grapat julivert
Dent d'all
Rovell cuit (Opcional)

Preparació

1º Pas
Una deliciosa recepta que és la base per a la preparació de moltes
receptes de peixos en salsa verda. S'usa fins i tot en plats de
verdures i pot servir per a amanir plats de pasta italiana o de patata.

2º Pas
Es talla la ceba molt menuda i es fregeix lleugerament, l'oli ha
d'estar fred quan es posa al foc no deixant que es dauri. A continuació
s'afegix una cullerada de farina i s'ofega.

3ºPas
En un morter es col·loca la dent d'all pelat i trossejats, juntament
amb la sal i el julivert tallat molt menut, es pica tot això molt fins
que quedi feta una pasta, opcionalment es podrà afegir un rovell cuit.

4º Pas
Es delía amb un poc de vi blanc i s'afegix a la salsa, es remou bé i se
li agrega un poc d'aigua bullint, es deixa coure durant uns minuts.

No hay comentarios: