Per a 4 persones
1 tassa i mitja de llet sencera6 cullerades de sucre blanc
3 cullerades de maicena
6 cullerades d'aigua
3 cullerades de ralladura de taronja
2 rovells d'ou
2 taronges ( el suc )
1 taronja i canyella ( en pols i en branca ) per a decorar
Preparació
1º Pas
Dissoldre el sucre en la llet i dur al foc en una cassola. Dissoldre la
farina de blat de moro ( maicena ) en l'aigua i quan la llet comenci a
bullir, agregar-la; afegir la ralladura de taronja; remoure a foc suau
3 minuts, retirar i deixar reposar a temperatura ambient.
2º Pas
Barrejar els rovells i el suc i afegir-lo a la preparació anterior;
remoure perquè lligui. Posar-lo al foc i deixar bullir sense parar de
remoure; retirar del foc quan estigui espès.
3º Pas
Abocar en plats i deixar refredar. Decorar amb grillons de taronja i
canyella i servir.
No hay comentarios:
Publicar un comentario