Ingredients
- 1 làmina de pasta de full congelada
- 150 gr de llardons premsats
- 100 gr de pinyons
- 50 gr de sucre
Preparació
Pas 1º
Descongelar la pasta de full, estirar-la amb l'ajuda d'un corró enfarinat donant-li la llargada de la
safata on s'haurà de posar per anar al forn més un centímetre i mig.
Pas 2º
Picar els llardons a la picadora o bé amb un ganivet. Repartir bé la meitat dels llardons per sobre de la pasta de full i doblegar-la sobre si mateixa. Treballar amb compte de no trencar la massa.
Pas 3º
Escampar la resta de llardons, passar-hi el corró per sobre o pressionar amb les mans perquè s'enganxin a la massa.
Pas 4º
Repartir els pinyons i el sucre per sobre. Posar-ho al forn pre-escalfat a 190ºC durant uns 30 minuts. Deixar reposar abans de servir.
No hay comentarios:
Publicar un comentario