viernes, 6 de marzo de 2009

COCA DE PASTA DE FULL I LLARDONS

Ingredients

  • 1 làmina de pasta de full congelada
  • 150 gr de llardons premsats
  • 100 gr de pinyons
  • 50 gr de sucre

Preparació

Pas 1º


Descongelar la pasta de full, estirar-la amb l'ajuda d'un corró enfarinat donant-li la llargada de la
safata on s'haurà de posar per anar al forn més un centímetre i mig.

Pas 2º


Picar els llardons a la picadora o bé amb un ganivet. Repartir bé la meitat dels llardons per sobre de la pasta de full i doblegar-la sobre si mateixa. Treballar amb compte de no trencar la massa.

Pas 3º


Escampar la resta de llardons, passar-hi el corró per sobre o pressionar amb les mans perquè s'enganxin a la massa.

Pas 4º


Repartir els pinyons i el sucre per sobre. Posar-ho al forn pre-escalfat a 190ºC durant uns 30 minuts. Deixar reposar abans de servir.

No hay comentarios: