viernes, 6 de marzo de 2009

MACARRONS A LA CREMA AMB BACALLÀ I BOLETS


Ingredients
  • 500 gr. de macarrons amb ou Tradición El Pavo
  • 400 cl de crema de llet
  • 300 gr de bolets variats, nets i trossejats
  • 300 gr de bacalao dessalat
  • 1 dent d'all picat
  • 1 culleradeta d'assaonador Avecrem All i Julivert
  • oli d'oliva

Preparació

Pas 1º

Bullir els macarrons Tradición El Pavo tal com s'indica a l'envàs. Escórrer i ruixar amb una mica d'oli. Mentres, col.locar una paella al foc amb 3 o 4 cullerades d'oli i l'all. Quan aquest començi a daurar-se afegir-hi els bolets i saltar-los uns minuts.

Pas 2º


Afegir-hi el bacallà tallat a trossos petits. Saltar-ho tot junt i empolvorar amb l'assaonador Avecrem All y Julivert. Afegir la crema de llet i deixa reduir uns minuts. Afegir la barreja anterior als macarrons. Remenar bé i rectificar de sal i pebre si fós necesari.

No hay comentarios: