Ingredients
- 500 gr. de macarrons amb ou Tradición El Pavo
- 400 cl de crema de llet
- 300 gr de bolets variats, nets i trossejats
- 300 gr de bacalao dessalat
- 1 dent d'all picat
- 1 culleradeta d'assaonador Avecrem All i Julivert
- oli d'oliva
Preparació
Pas 1º
Bullir els macarrons Tradición El Pavo tal com s'indica a l'envàs. Escórrer i ruixar amb una mica d'oli. Mentres, col.locar una paella al foc amb 3 o 4 cullerades d'oli i l'all. Quan aquest començi a daurar-se afegir-hi els bolets i saltar-los uns minuts.
Pas 2º
Afegir-hi el bacallà tallat a trossos petits. Saltar-ho tot junt i empolvorar amb l'assaonador Avecrem All y Julivert. Afegir la crema de llet i deixa reduir uns minuts. Afegir la barreja anterior als macarrons. Remenar bé i rectificar de sal i pebre si fós necesari.
No hay comentarios:
Publicar un comentario