Ingredients
- 1 cua de salmó
- 2 llenguados
- 1 porro
- 1 ceba mitjana
- 1 vas de vi blanc
- uns grans de pebre verd
- 250 cc d'aigua
- 1 pastilla d' Avecrem de peix
Preparació
Pas 1º
Tallar 2 filets de cada llenguado i partir-los per la meitat al llarg. Tallar
el salmó de la mateixa manera i formar unes trenes agafant dues tires
de salmó i una de llenguado. Subjectar els extrems amb un escuradents i
posar en una safata de forn.
Pas 2º
En una paella apart, sofregir el porro i afegir-hi la ceba a trossos. Deixar evaporar. Afegir-hi el caldo de peix fet amb 250 cc d'aigua i 1 pastilla d'Avecrem Caldo de Peix.
Pas 3º
Quan comenci a bullir, cobrir les trenes i coure-les al forn uns 15 minuts a 180ºC. Quan estiguin cuites, passar la salsa per la batedora, afegir-hi el pebre verd i posar uns minuts al foc. Servir el peix cobert amb la salsa
No hay comentarios:
Publicar un comentario