jueves, 12 de marzo de 2009

FISH BRAID (TRENA DE PEIX)



Ingredients

  • 1 cua de salmó
  • 2 llenguados
  • 1 porro
  • 1 ceba mitjana
  • 1 vas de vi blanc
  • uns grans de pebre verd
  • 250 cc d'aigua
  • 1 pastilla d' Avecrem de peix

Preparació

Pas 1º


Tallar 2 filets de cada llenguado i partir-los per la meitat al llarg. Tallar
el salmó de la mateixa manera i formar unes trenes agafant dues tires
de salmó i una de llenguado. Subjectar els extrems amb un escuradents i
posar en una safata de forn.

Pas 2º


En una paella apart, sofregir el porro i afegir-hi la ceba a trossos. Deixar evaporar. Afegir-hi el caldo de peix fet amb 250 cc d'aigua i 1 pastilla d'Avecrem Caldo de Peix.

Pas 3º


Quan comenci a bullir, cobrir les trenes i coure-les al forn uns 15 minuts a 180ºC. Quan estiguin cuites, passar la salsa per la batedora, afegir-hi el pebre verd i posar uns minuts al foc. Servir el peix cobert amb la salsa

No hay comentarios: