martes, 31 de marzo de 2009

SALSA ESPANYOLA


Ingredients (4 persones)

  • 1 ceba.
  • 1 pastanaga.
  • 1 porro.
  • ½ litre de brou fosc de carn.
  • 2 decilitres d'oli d'oliva.
  • 30 grams de farina.
  • Sal.

Preparació


Tallem les verdures de forma tosca, prèviament pelades i rentades.
Posteriorment, en una cassola amb l'oli d'oliva calenta, les cuinem
fins que es daurin sense que es cremin.

Afegim la farina i vam deixar que aquesta es torri durant dos minuts a
foc lent. Introduïm el brou de carn a poc a poc i removent. Després es
deixa coure el conjunt uns 45 minuts (sense tapar).
Posem a punt de sal.

Triturem el conjunt amb la batedora, ho vam passar primer pel colador
xinès i posteriorment pel fi, perquè quedi una salsa saborosa i sense
grumos.

No hay comentarios: