martes, 31 de marzo de 2009
SALSA DE GUACAMOLE
Ingredients
* 2 Alvocats madurs
* 2 chiles picats fins (es poden substituir per: 1 tros de pebrot verd, amb
2 aritos de guindilla o 3 pebrots de padró)
* 1 cullerada sopera de ceba molt picada
* 4 grans de cilantro, picats o dos cucharaditas de llimona...
* 1 rovell d'ou batuda
* 1 cullerades d'oli d'oliva
* Sal
Preparació
Pas 1: Pelar l'alvocat i aixafar-lo amb un tenidor fins a aconseguir
una consistència cremosa.
Pas 2: Afegir la ceba picada, el pebrot també molt picat, el cilantro
picat, els aritos de guindilla, sal i un poc del suc de llimona, perquè
no es posi fosc. Barrejar tot molt bé.
Pas 3: Deixi'l macerar una estona tapant-lo (per a evitar que es
enegrezca l'alvocat) i ficant-lo el frigorífic.
Pas 4: AL servir agrege al guacamole el rovell dissolt en el suc de
llimona (opcional).
Pas 5: Pot acompanyar a qualsevol plat. Com aperitiu el guacamole és
excel·lent.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario