lunes, 2 de marzo de 2009

QUICHE D´ESPÀRRECS














Ingredients

* 350 gr. d'espàrrecs verds
* 50 gr. de pernil de York
* 3 ous
* 1 rovell
* 1 làmina de pasta fullada
* 3 cullerades de formatge rallat
* 100 c. c. de llet
* 1 pessic de Avecrem Brou de Pollastre

Preparació

Pas 1º
Netejar els espàrrecs i eliminar les parts més dures.
Bullir-los en aigua salada. Colar i deixar escórrer.
Tallar el pernil a daus.

Pas 2º
Estendre la massa de pasta fullada que haurem
descongelat prèviament i
folrar amb ella un motlle greixat.
Formar un bord i pintar-lo amb el
rovell batut.

Pas 3º
Batre els ous amb la llet i afegir el formatge, el pernil i
el Avecrem. Distribuir els espàrrecs sobre la massa i
abocar damunt la barreja d'ous.
Coure a forn precalentado a 180ºC durant 25 min.

No hay comentarios: