Ingredients
Ingredients
- 2 espatlles de xai
- 4 cullerades de mostassa
- 4 cullerades de mel
- 1 copa de vi blanc
- 1 copa de brandy
- 1 llimona
- 1 manat de farigola
- 2 fulles de llorer
- 3 cullerades d'oli d'oliva
- 1 cullerada de pebre negre en gra
- 1 pastilla d' avecren Carn
Preparació
Pas 1º
Demanar al carnisser que faci un tall transversal al mig
de cada espatlla. Rentar-les per a eliminar-ne la resta
de greix i fregar-les bé amb la llimona per tot arreu.
Pas 2º
En un morter, aixafar els grans de pebre junt amb les
fulles de farigola i afegir-hi el llorer tallat a trossos.
Afegir-hi la pastilla d´avecrem ben esmicolada, les
cullerades de mostassa i el vi blanc. Remenar bé.
Pas 3º
Untar amb aquesta barreja les espatlles de xai i posar-les
en una safata de forn amb l´oli i un vas d´aigua. Posar al
forn pre-escalfat a 220ºC i coure durant 40 minuts.
Pas 4º
Passats 15 minuts de cocció, ruixar la carn amb el brandy
i abaixar una mica el forn. Ruixar les espatlles amb el seu
propi suc de tant en tant i, 5 minuts abans d´acabar la
cocció pintar-les amb mel.
No hay comentarios:
Publicar un comentario