martes, 3 de marzo de 2009

GUISAT MAREJAT

Ingredients

  • 500 gr de cigrons cuits
  • 250 gr de carbassa
  • 250 gr d'albergínies
  • 250 gr de patates
  • 1 ceba
  • 3 cullerades de salsa de tomàquet
  • 3 dents d'all
  • 1 lt de Brou de Verduras Gallina Blanca
  • 1 pastilla d' Avecrem Brou de pollastre
  • oli
  • 250 gr de mongeta tendra
  • 1 cullerada de pebre vermell

Preparació

Pas 1º


Pelar les patates i tallar-les a dauets. Pelar les albergínies,tallar-les a dauets, posar-les en un escorredor i tirar-hi sal per sobre. Retirar la pell de la carbassa i tallar-la a daus. Netejar les mongetes i tallar-les a trossets.

Pas 2º


En una paella escalfar l'oli i ofegar-hi la ceba a trossos i la salsa de tomàquet . Afegir-hi totes les verdures i ofegar-ho. Condimentar-ho amb la pastilla de Brou de Pollastre.

Pas 3º


Abocar-ho tot en una olla amb els cigrons i el brou . A la paella, amb l'oli que quedi, posar el pebre vermell, donar-hi unes voltes ràpides i abocar-lo a l'olla del guisat, deixant-ho coure a foc lent 20 minuts, fins que les verdures estiguin cuites.

No hay comentarios: