Ingredients
- 500 gr de cigrons cuits
- 250 gr de carbassa
- 250 gr d'albergínies
- 250 gr de patates
- 1 ceba
- 3 cullerades de salsa de tomàquet
- 3 dents d'all
- 1 lt de Brou de Verduras Gallina Blanca
- 1 pastilla d' Avecrem Brou de pollastre
- oli
- 250 gr de mongeta tendra
- 1 cullerada de pebre vermell
Preparació
Pas 1º
Pelar les patates i tallar-les a dauets. Pelar les albergínies,tallar-les a dauets, posar-les en un escorredor i tirar-hi sal per sobre. Retirar la pell de la carbassa i tallar-la a daus. Netejar les mongetes i tallar-les a trossets.
Pas 2º
En una paella escalfar l'oli i ofegar-hi la ceba a trossos i la salsa de tomàquet . Afegir-hi totes les verdures i ofegar-ho. Condimentar-ho amb la pastilla de Brou de Pollastre.
Pas 3º
Abocar-ho tot en una olla amb els cigrons i el brou . A la paella, amb l'oli que quedi, posar el pebre vermell, donar-hi unes voltes ràpides i abocar-lo a l'olla del guisat, deixant-ho coure a foc lent 20 minuts, fins que les verdures estiguin cuites.
No hay comentarios:
Publicar un comentario