viernes, 27 de marzo de 2009

PEBROTS FARCITS DE CARN


Ingredients

* 1 llanda de pebrots del piquillo
* 1/2 kg. de carn picada (vedella i porc)
* 2 cebes mitjanes
* 1 all
* 50 gr. de mantega
* 100 gr. de farina
* 1/2 l. de llet
* 3 ous
* canyella mòlta i nou moscada
* 1 pastilla de Brou de Carn
* Salsa:
* 1 pot de Tomàquet Fregit
* 1 vaset de Brou de Carn

Preparació

Pas 1º

En una cassola, posar una cullerada de mantega, dues cullerades d'oli, l'all picat i la Ceba en Trossos. Abans que es dauri la ceba, afegir la carn i condimentar-la amb la pastilla de brou de Carn. Ofegar.

Pas 2º

Afegir la meitat de la farina i barrejar bé amb la carn. Agregar la
llet removent contínuament fins que bulli. Incorporar totes les
especias i seguir removent fins a aconseguir una massa com de
croquetas.

Pas 3º

Emplenar amb la massa els pebrots i arrebossar-los en farina i ou. Fregir-los i col·locar-los en una casserola coberts amb el Tomàquet Fregit en alleugerit amb el Brou de Carn.

No hay comentarios: