jueves, 5 de marzo de 2009

MOUSSE GELADA DE MADUIXOTS



Ingredients

* 400 gr. maduixots
* 2 clares ou
* 1 got nata per a muntar
* 150 gr sucre
* una mica sal

Preparació
Pas 1º
Rentar els maduixots, reservar alguns per a
decorar i retirar el rabito a la resta.

Pas 2º
Col·locar-los en una ensaladera, afegir el sucre i barrejar bé.
Tapar amb film transparent i coure en el microones durant 2 minuts fins que
els maduixots estiguin tous. Destapar-los, triturarlos amb la batedora
i reservar-los.

Pas 3º
Introduir la nata en un bol i batre-la amb unes varetes fins que està
bé muntada. Muntar les clares a punt de neu amb una mica de sal.

Pas 4º
Afegir la nata als maduixots triturados, i , quan està bé integrada,
agregar les clares muntades. Barrejar curosament parell que no es
desmuntin, repartir la preparació en 4 copes individuals i
reservar en el congelador durant 1 hora com a mínim.
Decorar amb els maduixots reservats i servir de seguida.

No hay comentarios: