jueves, 5 de marzo de 2009

CANELONS DE BACALLÀ

Ingredients

  • 18 plaques de canelons fàcil El Pavo
  • 600 gr de bacallà remullat, esmicolat i sense espines
  • 200 cc de nata líquida
  • 50 gr de mantega
  • 1 ceba mitjana picada
  • 1 cullerada de farina
  • 2 fulles de llorer
  • 1/2 tassa de nous picades
  • 1 cullerada de julivert picat
  • nou moscada, sal i pebre
  • Salsa de ceba:
  • 1 pot de ceba precuita
  • 1 vas de vi
  • 2 cullerades de sucre
Preparació
Pas 1º


En una cassola amb mantega daurar la ceba. Ofegar la farina i abocar-hi el bacallà, deixant que cogui 2 minuts.

Pas 2º


Llavors afegir el julivert, el llorer, les nous, la nata i la nou moscada i salpebrar.

Pas 3º



Farcir els canelons El Pavo, prèviament remullats i cobrir amb la salsa de ceba, que prepararem de la següent manera: posar al foc un cassó amb la ceba, afegir el vi i
deixar evaporar, afegint-hi el sucre, i coure fins que estigui daurat.

No hay comentarios: