
Ingredients
* 1/4 litre d'aigua
* 50 gr de mantega
* 1 mica de sal
* 150 gr de farina
* 1 llimona
* 3 ous
* 200 gr de sucre glasé
* 1/2 litre oli d'oliva
preparació
Pas 1º
mantega i la mica de sal, i deixar bullir de 3 a 4 minuts. Retirar
l'escorça de llimona, afegir la farina d'una vegada i remoure
ràpidament amb una cullera de fusta. Deixar coure altres 2 minuts, a
foc suau i removent, fins a obtenir una massa homogènia.
Pas 2º
removent amb energia fins que quedin totalment incorporats a la massa.
Escalfar l'oli en una paella i, amb l'ajuda de dues culleres, deixar
caure bolitas de la massa preparada.
Pas 3º
els costats. Deixar-los escórrer sobre paper absorbent.
Pas 4º
servir i espolvoreados amb sucre glasé.
No hay comentarios:
Publicar un comentario