miércoles, 18 de marzo de 2009

BUNYOLS DE VENT












Ingredients


* 1/4 litre d'aigua
* 50 gr de mantega
* 1 mica de sal
* 150 gr de farina
* 1 llimona
* 3 ous
* 200 gr de sucre glasé
* 1/2 litre oli d'oliva

preparació

Pas 1º
Posar sobre el foc un cassó amb l'aigua, la pell de la llimona, la
mantega i la mica de sal, i deixar bullir de 3 a 4 minuts. Retirar
l'escorça de llimona, afegir la farina d'una vegada i remoure
ràpidament amb una cullera de fusta. Deixar coure altres 2 minuts, a
foc suau i removent, fins a obtenir una massa homogènia.

Pas 2º
Apartar del foc, deixar refredar 5 minuts i afegir els ous d'un en un
removent amb energia fins que quedin totalment incorporats a la massa.
Escalfar l'oli en una paella i, amb l'ajuda de dues culleres, deixar
caure bolitas de la massa preparada.

Pas 3º
Girar els bunyols perquè es vagin daurant de manera uniforme per tots
els costats. Deixar-los escórrer sobre paper absorbent.

Pas 4º
Una vegada estiguin fregits, col·locar els bunyols en una font de
servir i espolvoreados amb sucre glasé.

No hay comentarios: