jueves, 26 de febrero de 2009
TARTALETAS DE PASTA FULLADA AMB MARISC
Ingredients
* 1 làmina de pasta de pasta fullada
* 300 gr.de rap
* 250 gr.de cues de gambes
* 300 gr.de musclos
* 1 ceba petita
* 2 cullerades de salsa de tomàquet
* un chorrito de vi blanc sec
* 1 cullerada de farina
* 3 cullerades d'oli d'oliva
* 1 sobre de La meva Salsa Bechamel
* 1/2 litre de llet
Preparació
Pas 1º
Estendre la làmina de pasta de pasta fullada sobre la superfície
de treball espolvoreada amb farina i tallar d'ella diversos cercles
de 8 cm de diàmetre amb un cortapastas. Col·locar els cercles
sobre la safata del forn prèviament untada amb mantega i
hornearlos a 200° C durant 15 minuts o fins que pugin.
Pas 2º
Obrir els musclos al vapor i retirar-los les valvas. Tallar el rap
i les gambes en trocitos i fregir-los en una paella amb 2
cullerades d'oli durant 4 minuts. Regar amb el vi blanc i deixar
que s'evapori. En altra paella, sofregir la ceba picada amb l'oli restant.
Afegir la salsa de tomàquet i prosseguir la cocció 5 minuts més. Després,
traslladar-la a la paella amb el peix. Assaonar amb Avecrem Brou de
Peix -30% de sal.
Pas 3º
Barrejar La meva Salsa Bechamel, (preparada seguint les instruccions
del sobre) amb el peix. Tallar amb precisió la superfície dels cercles
de pasta fullada i emplenar-los amb el compost anterior i servir.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario