miércoles, 4 de febrero de 2009

SALSA A LA CAÇADORA











Ingredients

Per a 4 persones

100 gr de xampinyos
1 ceba
1 all
3 dl de caldo de pollastre
1/2 vas de vi negre
3 cullerades de salsa de tomàquet
1 cullerada rasa de farina
unes branquetes de julivert i estragó
oli o mantega
sal i pebre

Preparació

Fregirem en oli o mantega els xampinyons tallats fins i salpebrats lleugerament.
Reservarem.
En la mateixa grassa hi fregirem la ceba i l´all trinxats i quan estigui quasi fet hi
afegirem, fora del foc, la farina, el tomàquet i el vi, deixant que redueixi.
En aquest punt hi sumarem el caldo, les herbes tallades molt fines i els
xampinyons, deixant-ho bullir fins que quedi al punt, uns 5 o 7 minuts.
Si convé rectificarem de sal.

Servirem la salsa calenta amb carn de be, pollastre o gall d´indi

No hay comentarios: