martes, 3 de febrero de 2009

ARRÒS A L`EMPORDANESA



Ingredients


* 1/2 kg. arròs
* 1/2 kg conill
* 1 kg i 1/2 pollastre
* 1/2 kg. butifarra catalana
* 1/4 litre oli d'oliva
* 1/4 kg bolets (rovellons)
* 1/4 kg tomàquets madurs
* 2 cebes mitjanes
* 4 dents all
* 50 gr. ametlles
* safrà i julivert
* 1 pastilla de Avecrem Brou de Pollastre -30% de sal
* oli d'oliva

Preparació


Pas 1º
Neteja i talla les carns en trossos petits. Neteja els bolets sota
l'aigua, asseca-les amb un paper de cuina i trosseja-les.
Posa al foc una cassola, amb l'oli. Tira els trossos de pollastre i conill.
Remou fins que estiguin bé daurats. Afegix l'all picat, el Sofregit de
Ceba en Trossos i el Sofregit de Tomàquet en Trossos.

Pas 2º
Deixa coure, a foc lent durant uns 15 minuts, removent de tant en tant.
Assaona amb una pastilla Avecrem Brou de Pollastre esmicolada.
Talla la butifarra en rodanxes d'uns 3 cm.i afig-la a la cassola.
Tira l'arròs, remou bé i deixa'l sofregir durant uns 2-3 minuts.

Pas 3º
Pica les ametlles, el julivert i el safrà, feix una bona picada i
tira-la a la cassola. Remou tot bé i afegix les bolet. Aboca doble
quantitat d'aigua que d'arròs i deixar bullir a foc fort durant 10 min.
i a continuació fica la paella en el forn fins que l'arròs quedi bé sec
i solt (uns 10-12 min. aprox.). Deixa reposar tapat 5 minuts i serveix.

No hay comentarios: