Ingredients
Per a 4 persones
- 100 gr d´ametlles torrades
- 30 gr d´avellanes torrades
- 4 o 5 tomacons escalivats
- 80 cl d´oli d´oliva
- 1 cabeça d´alls escalibats
- 1 all cru
- 1 llesca de pa torrat i xopat en vinagre
- la polpa d´una nyora o 2 cullerades de pebre vermell
- sal
En un morter o batedora posarem la sal al gust i hi picarem els alls escalivats.
Hi afegirem les ametlles i les avellanes, i ho picarem tot junt.
Després hi afegim els tomacons, l´oli d´oliva a poc a poc, i sense deixar de
batre o picar, fins que veiem que la salsa queda bé per sucar-hi el calçot
( en funció de la quantitat d´oli la podem fer més espesa o més clara ).
Finalment hi afegirem la llesca de pa torrat i la polpa de la nyora
( o el pebre vermell ).
No hay comentarios:
Publicar un comentario