miércoles, 4 de febrero de 2009

SALSA DE CALÇOTS



Ingredients


Per a 4 persones

  • 100 gr d´ametlles torrades
  • 30 gr d´avellanes torrades
  • 4 o 5 tomacons escalivats
  • 80 cl d´oli d´oliva
  • 1 cabeça d´alls escalibats
  • 1 all cru
  • 1 llesca de pa torrat i xopat en vinagre
  • la polpa d´una nyora o 2 cullerades de pebre vermell
  • sal
Preparació

En un morter o batedora posarem la sal al gust i hi picarem els alls escalivats.

Hi afegirem les ametlles i les avellanes, i ho picarem tot junt.
Després hi afegim els tomacons, l´oli d´oliva a poc a poc, i sense deixar de
batre o picar, fins que veiem que la salsa queda bé per sucar-hi el calçot
( en funció de la quantitat d´oli la podem fer més espesa o més clara ).

Finalment hi afegirem la llesca de pa torrat i la polpa de la nyora
( o el pebre vermell ).

No hay comentarios: