jueves, 5 de febrero de 2009

CALAMARSETS FARCITS AMB PASSES I PINYONS

Ingredients

* 800 gr. de calamars petits
* 1 pastilla de Avecrem Brou de Peix -30% de sal
* 2 ous durs
* 3 tomàquets madurs
* 2 ceba
* 1 pastanaga
* 1 cullerada de raïms passes
* 1 cullerada de pinyons
* 2 dents d'all
* una ramita de julivert
* 1 copa de vi blanc
* oli d'oliva

Preparació


Pas 1º
Netejar bé els calamars, separar les potes i les aletes, trossejar-les
i reservar-les per al farciment.
Pelar i picar les cebes, els alls, la
pastanaga, els tomàquets i el julivert.

Pas 2º
Introduir totes les hortalisses preparades en una cassola de fang amb
un poc d'oli. Salar lleugerament i deixar coure a foc lent fins que
totes estiguin bé tendres i un poc orades.

Pas 3º
Reservar la meitat del sofregit i afegir a la cassola les potes i
aletes dels calamars. Coure 5 minuts, abocar la meitat del vi, deixar
que redueixi i agregar fora del foc les passes, els pinyons i els ous durs picats.

Pas 4º
Emplenar els calamars amb aquesta barreja, assaonar amb Avecrem Brou de
Peix -30% de sal, punxar-los i coure'ls juntament amb el sofregit
reservat i la resta del vi blanc durant uns 20-30 minuts. Retira

No hay comentarios: