lunes, 1 de diciembre de 2008

PANELLETS





8 a 10 persones
1 hora i 15 minuts

Ingredients:

Per a la massa:



  • 500 g d´ametlles mòltes

  • 500 g de sucre

  • 150 g de patates cuites

  • raspadura de llimona

Guarniccions:



  • 100 g de pinyons

  • 100 g d´ametlles crues picades

  • 100 g de coco ratllat

  • 25 g de cacau en pols

  • 2 ous

  • Fècula



  1. Bulliu les patates amb la pela, xafeu-les amb una forquilla i deixeu-les refredar.

  2. Mescleu-les amb les ametlles mòltes, afegiu-hi el sucre en petites quantitats i treballeu-ho amb l´espatula de fusta, raspeu la pela de la llimona i afegiu-ha hi, traballeu la massa amb las mans.

  3. Dividiu la massa en parts, segons les classes de panallets que vulgueu fer.

  4. Pinyons: Formeu boletes, passeu-les la fècula, la clara d`ou batuda i pels pinyons la superficie amb robell d`ou, amb un pinzell.

  5. Ametlla: formeu tires, i després mitges llunes, passeu-les per la fècula i per la clara d´ou, cobriules amb les ametlles picadas i pinteu-les amb ou

  6. Coco: Mescleu la massa amb la meitat del coco, formeu piràmides, paseu-les pel coco ratllat i pinteu nomès la punta amb l´ou.

  7. Xocolata: Mescleu la pasta amb 25 g de cacau en pols, formeu boletes i passeu-les per la clara i pel sucre.

  8. Unteu les plaques del forn amb margarina i poseu-hi els panellets.

  9. Prèviament, escalfeu el forn a 220 C, introduiu-hi les safates i deixeu-ho coure de 10 a 12 minuts. Serviu-los amb safata amb blonda, una vegada siguin freds.

No hay comentarios: