8 a 10 persones
1 hora i 15 minuts
Ingredients:
Per a la massa:
- 500 g d´ametlles mòltes
- 500 g de sucre
- 150 g de patates cuites
- raspadura de llimona
Guarniccions:
- 100 g de pinyons
- 100 g d´ametlles crues picades
- 100 g de coco ratllat
- 25 g de cacau en pols
- 2 ous
- Fècula
- Bulliu les patates amb la pela, xafeu-les amb una forquilla i deixeu-les refredar.
- Mescleu-les amb les ametlles mòltes, afegiu-hi el sucre en petites quantitats i treballeu-ho amb l´espatula de fusta, raspeu la pela de la llimona i afegiu-ha hi, traballeu la massa amb las mans.
- Dividiu la massa en parts, segons les classes de panallets que vulgueu fer.
- Pinyons: Formeu boletes, passeu-les la fècula, la clara d`ou batuda i pels pinyons la superficie amb robell d`ou, amb un pinzell.
- Ametlla: formeu tires, i després mitges llunes, passeu-les per la fècula i per la clara d´ou, cobriules amb les ametlles picadas i pinteu-les amb ou
- Coco: Mescleu la massa amb la meitat del coco, formeu piràmides, paseu-les pel coco ratllat i pinteu nomès la punta amb l´ou.
- Xocolata: Mescleu la pasta amb 25 g de cacau en pols, formeu boletes i passeu-les per la clara i pel sucre.
- Unteu les plaques del forn amb margarina i poseu-hi els panellets.
- Prèviament, escalfeu el forn a 220 C, introduiu-hi les safates i deixeu-ho coure de 10 a 12 minuts. Serviu-los amb safata amb blonda, una vegada siguin freds.
No hay comentarios:
Publicar un comentario