viernes, 28 de noviembre de 2008

MARMITAKO


PER A 4 PERSONAS

INGREDIENTS

300 g De bonítol
1 kg de patates
1 pebrot vermell i un de verd
1 ceba petita
2 cullerades soperes de salsa de tomàquet concentrat
2 fulles de llor
una bosseta de 9 grans de pebre negra
3/4 l de brou de peix
1 dl d´oli d´oliva
sal

PREPARACIÓ

Peli les patates i talli-les a daus i reservi-les. Sali el bopnítol ja tallat a daus i net de pell i espines.

Salti´l durant un minut en una marmita amb oli d´oliva i reservi´l a part. En el mateix oli salti amb foc suau durant 3 minuts la ceba trossejada i les dues menes de pebrot sense llavors i tallat a tires.

Afegeixi-hi aleshores les patates, remeni-ho tot i deixi-ho amb foc suau un altre minut. A continuació, aboqui-hi el brou de peix bullit, el llorer, el pebre negre, la salsa de tomàquet i la sal i deixi-ho coure amb foc suau durant uns 40 minuts remenant-ho de tant en tant perquè no s´enganxi.

Passada aquesta estona, rectifiqui-ho de sal, afegeixi-hi el bonítol i deixi que es cogui tot junt 10 minuts més. Abans de servir-ho, deixi que reposi durant 10 minuts.

No hay comentarios: