viernes, 28 de noviembre de 2008

FLAM D´ESCALIVADA


PER A 4 PERSONES

INGREDIENTS

2 Pebrot varmei
2 Cebas Mitjanas
2 Arberginia
3 Ous
125 cl De crema de llet
Oli d´oliva
Nou moscada
Pebre blanc
Sal

PREPARACIÓ

Gafem els pebrots, las cebas, , las arberginias i i lo pusem en una plata al forn amb una mica de oli i sal.

Cuan estigui tot fet se pela i se posa en un bol i despres pasa-la por la batedora juntament amb la crema de llet, una mica de sal, pebre blanc i nou moscada. Despres, barreja-ho manualment amb els ous batuts.

Unta amb una mica d´oli un motlle apte per amicroones o motlles individuals, com més t´agradi, afegeix-hi la barreja i cou-la al microones durant 6 o 7 minuts a mitja potència. Recorda de tapar-ho amb film trasparent i fes-hi alguns forats perquè pugui traspirar.

Un cop cuit el flam, deixa´l refredar uns minuts i treu-lo del motlle. Pots menjar aquest deliciós plat calent i acompanyat d´una beixamel lleugera o d´un saltat de bolets i pernil, o també pots servir-lo amb una mica d´amanida i salsa maionesa.

No hay comentarios: