martes, 9 de octubre de 2012

AMANIDA D´ARRÒS AMB SALMÓ FUMAT



Ingredients ( 4 persones )

50 g d´enciams variats
250 g d´arròs
100 g de pèsols
50 g de blat de moro en conserva
50 g de pebrot verd
50 g de pebrot vermell
100 g de salmó fumat
1 ou
10 g de confitats
50g de ametlles torrades
30 ml d´oli d´oliva
10 ml de vinagre

Com s´elabora:

Coem l´arròs amb aigua salada i una mica d´oli d´oliva, uns 20 minuts.

Un cop cuit, l´escorrem i refresquem sota l´aigua de l´aixeta.

La resta de ingredients els tallem de la mateixa mida perquè l´amanida quedi uniforme.

Barregem poc a poc els ingredients amb l´arròs cuit i deixem per al final l´ou.

Fem una vinagreta amb l´oli i el vinagre, li incorporem les ametlles torrades ben picades.

Amanim el conjunt i disposem sobre un plat. Col·loquem sobre l´amanida unes fulles d´enciams variats i trossets de salmó fumat i el ou.


No hay comentarios: