viernes, 15 de octubre de 2010

ESTOFAT DE VEDELLA AMB BOLETS

















INGREDIENTS

* 1,5 kg de vedella per cuinar
* 1 kg de bolets de temporada
* 1 ceba
* 1 tomàquet

* 1 / 2 l de brou de verdures
* 8 ametlles
* 8 avellanes
* 1 all
* Julivert

* Farina
* Oli d'oliva


PREPARACIÓ PAS A PAS



Fregiu la carn trossejada i salpebrada amb oli en una cassola fins que agafi bon color. Retirar i reservar. En el mateix oli i cassola, elaborar un sofregit amb la ceba tallada a trossets i, més endavant, el tomàquet picat sense pell ni llavors. Quan estigui ben concentrat, afegiu una mica de farina, fregir 2 minuts, i afegir la vedella.

Afegir el brou de verdures i aigua si fos necessari fins a cobrir. Coure 1 hora a foc lent. A mitja cocció, afegiu els bolets prèviament saltats en una paella amb oli.



Mentrestant, posar en un morter les ametlles, les avellanes, el julivert i l'all, i picar bé. Incorporar a la cassola i acabar de coure. Aquest guisat estarà millor el dia següent.

No hay comentarios: