viernes, 12 de febrero de 2010

COR DE PASTA FULLADA AMB MADUIXES

















Ingredients

* ½ kg. de massa de pasta de full congelada
* ½ kg. de maduixes
* Crema pastissera:
* 3 rovells d'ou
* 200 gr. de sucre
* 1 cullerada (30 gr.) De farina de blat de moro
* ½ litre aprox. de llet
* 1 pal de canyella
* 1 pell de llimona
* 1 rovell d'ou (per pintar)
* 4 cullerades de melmelada de maduixa


Preparació pas a pas

Prees calfar el forn a 200 º C. Estirar la pasta de full sobre una superfície enfarinada i tallar una tira llarga de pasta de full, per cobrir la vora exterior d'un cor. Dividir en dues parts la pasta de full i tallar els dos cors amb l'ajuda d'una plantilla. Col·locar en una safata de forn amb paper al fons. Enganxa la tira sobre un dels cors, amb rovell d'ou diluïda en 1 cullerada d'aigua. Punxar la base i reservar. Amb un cortapastas, fer uns forats en el segon cor. Espolvorejar amb sucre glacé i enfornar els dos cors, durant 10-12 minuts. Deixar refredar.


Peleu els maduixots i tallar-los, si són grans.
Omplir el cor més gran amb la crema pastissera. Disposar a sobre els maduixots i pintar amb melmelada de maduixa. Col·locar el segon cor recolzat al costat del cor farcit de forma decorativa. Servir immediatament.

No hay comentarios: