martes, 3 de febrero de 2009

PUDIN DE COCO



Ingredients

* 300 gr torró de coco
* 6 ous
* 2 gots llet
* 1 got sucre
+ 2 cullerades
* 20 galetes

Preparació

Pas 1º



Tallar el torró de coco en trossos i després esmicolar-lo.

Encendre el forn a 180º C.

Pas 2º



Col·locar el torró en un recipient profund juntamentamb

els 6 ous, els 2 gots de llet, les galetes i el got de

sucre i triturarlo amb l'ajuda d'una batedora elèctrica.

Pas 3º



Introduir les dues cullerades de sucre en un cassó i

escalfar-lo a foc lent, removent constantment, fins que es

formi un caramel daurat. Abocar-lo en el fons d'un motlle

allargat per a pudin.

Pas 4º



Abocar la preparació de torró en el motlle i coure'l al bany

Maria, en el forn a 180ºC durant 30-40 minuts.

Punxar el pudin per a comprovar que estigui quallat.

No hay comentarios: