Ingredients
* 300 gr torró de coco
* 6 ous
* 2 gots llet
* 1 got sucre
+ 2 cullerades
* 20 galetes
Preparació
Pas 1º
Tallar el torró de coco en trossos i després esmicolar-lo.
Encendre el forn a 180º C.
Pas 2º
Col·locar el torró en un recipient profund juntamentamb
els 6 ous, els 2 gots de llet, les galetes i el got de
sucre i triturarlo amb l'ajuda d'una batedora elèctrica.
Pas 3º
Introduir les dues cullerades de sucre en un cassó i
escalfar-lo a foc lent, removent constantment, fins que es
formi un caramel daurat. Abocar-lo en el fons d'un motlle
allargat per a pudin.
Pas 4º
Abocar la preparació de torró en el motlle i coure'l al bany
Maria, en el forn a 180ºC durant 30-40 minuts.
Punxar el pudin per a comprovar que estigui quallat.
No hay comentarios:
Publicar un comentario