martes, 2 de diciembre de 2008

PASTIS VEGETAL



PER A 6 PERSONES


INGREDIENTS:

200g de pastanagues mini
200g d´escalunyes
200g de carbassons
200g de mongetes tendres fines o tirebecs
6 ous
50g de formatge parmesà fresc ratllat
50 ml d´oli d´oliva
1 gra d´all
sal i pebre negre

INGREDIENTS


Pelem les pastanagues, tallem les escalunyes i els carbassons a rodanxes i netegem les tendres. Pelem i trinxem també el gran d´all. En una casserola gran possem aigua a bullir i, quan comenci, hi incorporem les pastanagues i les escalunyes. Ho tapem i dexem que bulli durant 2 o 3 minuts. Hi afegim aleshores el carbassó i ho deixem un altre minut, hi tirem les mongetes tendres i ho deixem uns dos minuts. Comprovem que totes les verdures nhan quedat tendres però cruixents i les retirem i escorrem ben bé.


Mentrestant, preescalfem el grill a temperatura mitjana, batem els ous en un bol i hi afegim el formage, la sal i el pebre negre.


En una paella de mida individual escalfem una mica d´oli a foc mitjà. Hi tirem una sisena part de les verdures i una miqueta d´all trinxat, les ofegem i les distribuïm uniformement per tota la paella. Quan estiguin sofregides, hi aboquem pel damunt la part corresponent de l´ou i deixem que es qualli per la part inferior del fregit. Aleshores posarem la paella sota el grill fins que es faci també per la part superior. Fem que llisqui el pastís sobre un plat i repetim l´operació fins que obtinguem 6 pastissos.

No hay comentarios: