martes, 9 de diciembre de 2008

FIDEUS A LA CATALANA




INGREDIENTS

500 g de fideus gruixuts numero 9
100 g de salsitxas
200 g de costello de porc
100 g de cansalada tallada a trossets
1 ceba petita
250 g tomàquet fresc
1 gra d´aill
1/2 pebrot vermell

PER A LA PICADA

10 avellanes
25 g de pinyols
1/2 culleradete de cafe plena de pebrot vermell
3 pistils de safrà
sal
julivert fresc
1 1/2 de brou de carn

PREPARACIÓ

Dipositarem en una cassola, al foc, la cansalada i la costella a trossos i lo rostirem fins que agafi un colo daurat; despres, i afegirem la ceba pelada i tallada, dejanla daurar lentament fins que agafi colo.

Afigirem el all picat, el tomàquet escaldat i ratllat, sensa pei ni volvas, i el pebrot. Formarem un sofregit al que hi afegirem un litro o mes de brou, hi afegirem las salsitxas tallades a trossos, dejem-lo bulli uns 5 minuts .

Prepara la picada al morter començant per pistils de safrà , les avellanes, els pinyols, el pebrot vermell i el julivert . Ha de quedar una pasta fina. Deixarem la picada amb una mica de brou i la incorporem a la cassola . Pasat aquet temps, ficarem els fideus i sasonarem amb sal, dejarem coure fins que estigin els fideus cuits.

No hay comentarios: