Ingredients
ITALIÀ: 1 / 2 terrina de formatge d'untar
2 làmines de pernil dolç
1 mica de pastilla de brou Pollastre
decoració: cogombrets en vinagre
2 làmines de pernil dolç
1 mica de pastilla de brou Pollastre
decoració: cogombrets en vinagre
PIQUILLO: 1 llauna de pebrots
1 pot d'anxoves
1 gra d'all laminat
decoració: olives negres
DÀTILS: Dàtils sense os
1 / 2 terrina formatge d'untar
100 gr. de nous
1 mica de pastilla de brou pollastre
24 llesques de baguette tallades al biaix
Preparació pas a pas
ITALIANO: Barrejar el formatge d'untar amb el pernil dolç picat, tot condimentat amb una mica de pastilla de brou de Pollastre i nou moscada. Col·locar sobre llesques de pa tallades al biaix. Decorar amb un cogombret. Servir en safata i blonda.
PIQUILLO: Picar finament els pebrots juntament amb les anxoves i afegir l'all laminat i saltat en oli. Col · locar sobre llesques de pa tallades al biaix. Decorar amb una oliva negra. Servir.
DÀTILS: Omplir els dàtils sense l'os, amb una barreja de formatge d'untar i nous trossejades, assaonada la barreja amb una mica de pastilla de brou de pollastre. Presentar en safata i blonda.
No hay comentarios:
Publicar un comentario