jueves, 11 de diciembre de 2008
OSSOS DE SANT
INGREDIENTS
PER A 4 PERSONES
250 g d´ametllas torrades
1 ou
200 g de farina
2 cullerades de sucre
1 cullerada de llevadura en pols
2 cullerades de´anis sec
oli
sucre lustre(glasé) per recubrir
PREPARACIÓ
Trencar 1 ou, vertega-lo en un bol i agregar-hi el anis. Agregar-hi el sucre.
Agregeu-hi l´ametllas.
Poseu-hi dos cullerades d´oli i barregem-lo. Poseu-hi la farina en un altra recipient i barregem-lo amb el llevadura.
Agregar-hi al contingut del primer bol el de la farina poc a poc berregem-lo amb las mans. Deixeu-lo reposar uns 2-3 minuts.
Agafeu-hi trossos de la barrega i duneulis forma allargades amb las mans. Escalfem una paella 1/2 litro d´oli fins que estigui tevia i posem-hi els trossos de barrega.
Fregiu-los fins que agafin un to daurat i tregui´ls i posi´ls sobre un paper de cuina per eliminar-ne l´excès d´oli.
I despres arrebossi amb el sucre(glasé)
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario