jueves, 27 de noviembre de 2008

ESTOFAT DE PÈSOLS I FAVES


INGREDIENTS:

per a 4 persones

  • 1 kl de pèsols
  • 1 kl de faves
  • 200 gr de calamars
  • 150 gr de ceba trossejada
  • 2 alls picats
  • 200 gr de cansalada crua
  • 1 tomàquet madur
  • vi blanc
  • oli d´oliva
  • sal
RECEPTA:

  1. neteja els calamars i deixals dins un recipient amb reixeta.
  2. Un cop escurits els calamars se posa en una cassola amb una mica d´oli ben calent i reseva´l. En el mateix oli, salta tambe la cansalada tallada a daus i reservala, i després les las faves se bullejan uns 15 minuts a foc mixa i .Se retiran del foc i se deixa escora en un recipien de reixeta, en l´oli resultant, sofregeix la ceba i l´all directament a foc suau i, quan la ceba sigui transparent, fes una reducció amb el vi blanc i, seguidament, afegeix-hi el tomàquet ratllart.
  3. Un cop sufregit el tomàquet, tira-hi els pésols i una mica d´aigua. Deixau-ho coure uns 10 minuts i incorpora-hi les faves, la cansalada i el calamars ja saltejats. Deixa-ho coure tot junt durant 10 minuts, rectifica de sal si fos necessari i ja és a punt per servi al plat.

No hay comentarios: